Contractia Contract Care®

Contractia Oy
Simonkatu 12 A 7
00100 Helsinki
puhelin 050 540 5109
faksi 09 623 1054
info[at]contractia.fi

Käyttöönottovaiheen palvelut

Tekninen käyttöönotto

Contractia hoitaa teknisen käyttöönoton ohjeistuksen ja valvonnan yhdessä asiakkaan IT-osaston ja valitun sovellustoimittajan kanssa - voit keskittyä omiin työtehtäviisi.

Kun asiakasyritys on hankkinut sopimustenhallintaan soveltuvan ohjelman, Contractia tarjoaa palveluja uuden työkalun teknisessä käyttöönotossa, jotta asiakasyrityksen kanssa tehdyt suunnitelmat toteutuvat suunnitellusti. Contractia toteuttaa teknisen käyttöönoton yhdessä sovellustoimittajan teknisten asiantuntijoiden kanssa.

Koulutuspalvelut

Contractia on kouluttanut satoja uusia käyttäjiä uuteen sähköiseen sopimustenhallintaan.

Sovelluksen hankinta ja tekninen käyttöönotto ovat vain osa projektia. Sopimustenhallintaohjelmien lisenssit eivät itsestään tee mitään, vaan ihmiset on opastettava ja motivoitava käyttämään uutta työkalua ja ottamaan se osaksi sopimustenhallintaa omassa työssään.

Contractia tarjoaa sähköisen sopimustenhallinnan koulutuspalveluja asiakkaan tarpeiden mukaan. Koulutus räätälöidään käyttäjien roolin mukaan. Palveluun kuuluu koulutusmateriaalien laadinta sekä laadukkaat manuaalit. Koulutuskielinä suomi ja englanti. Koulutusta voidaan järjestää ryhmä- tai yksilöopastuksena.

Contractialla on vankka kokemus sähköisten sopimustenhallinnan järjestelmien koulutustehtävistä, ja kahden vuoden aikana koulutusta järjestelmien käyttöön ovat saaneet jo sadat sopimusten syöttäjät ja lukijakäyttäjät.

Ylläpito- ja tukipalvelut

Tukea myös jatkossa käytön laajentuessa tai kansainvälistyessä.

Uudet työtavat ja järjestelmän käyttöönotto kannattaa suunnitella ja toteuttaa vaiheittain. Contractia tukee asiakasta käyttöönoton laajentuessa organisaation eri osiin ja sopimustyyppeihin sekä Suomessa että maailmalla.